Podzimní podvečer

Podzimní podvečer

Anotace: thx to lizzzie, Čmůdlinka % potesi :)

schyluje se k večeru
jen já a ty,
v podzimním večeru
necháme myšlenky jít.

jak chladný vítr
ovívá tvé rty,
ani neví,
že mi plní sny.

i ty mi je plníš,
že si přeju
ať tě rozesměju
a že čas neztrácíš.

v písmenkách mých textů
svou "krásu" ukrýváš,
v písmenkách těch veršů,
kde snad sama sebe nalézáš.

snad se mi splní,
/podzimní podvečer/
mé přání,
na jeden večer...
Autor Zayo, 08.10.2007
Přečteno 354x
Tipy 7
Poslední tipující: Megs, .K.r.i.s.t.y., Duhová, Zayo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se mi líbí :)

11.11.2007 16:59:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí