Prožili jsme spolu rok

Prožili jsme spolu rok

Anotace: proč to končí?

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Prožili jsme spolu rok plný divoké vášně,
teď půjdem každý sám, trochu víc vážně.
Bez slz, bez okázalosti, snad i bez zachvění,
dotkni se srdce – co bylo tvé a už není.

To slunce, co teď pálí, mi připomíná tebe,
nebo spíš ten čas, kdys mi dal kousek sebe.
Brzy začne léto, ale v mém srdci padá sníh,
vím - pláč ustane stejně jako náš smích.

Tolikrát jsi odešel a pak ses zase vrátil,
už nemůžu dál, dnes si mě naposled ztratil.
Říkal jsi, že chceš jen, abych byla šťastná,
a při tom z naší lásky zbyla skvrna mastná.
Autor Keilanne, 25.05.2005
Přečteno 802x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí