Všem vám tady

Všem vám tady

Anotace: Některé jen tak míjíme, někteří jsou však zapsáni hluboko v nás

Dokážu snít, vysnít si lány polí,
dokážu plakat, plakat, když něco bolí,
dokážu usmát se, povznést se na nebe,
dokážu dívat se na druhé, ne jenom na sebe.

Často já prahnu, prahnu po slůvcích,
často já létám, vznáším se jak lehoulinký sníh,
často já prosím, prosívám já za soucit,
často já toužím, toužím bolest vykoupit.

Někdy jsem šťastná, šťěstím celá zmámená,
někdy však pláču, pláčem třesou se mi ramena,
a někdy zpívám, zpívám já si písničky,
a když čtu, tak nejraději vaše básničky.
A za ty děkuji:o)
Autor Sunny, 26.05.2005
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))
P.S.
Zde nebudu hodnit.

20.05.2006 15:16:00 | Roko

Sorry drahoušku, ale tohle je na Tebe slabý. (námět, obsah, zpracování... nevim nevim)

16.11.2005 22:55:00 | MATT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí