na dobrou noc

na dobrou noc

Anotace: pohladit tě do postýlky

Popovídat - pohladit tě,
také duši potěšit,
prožít s tebou hezké chvíle,
to fakt vážně přál bych si.

Teď povídám si v duchu s tebou,
trémou nenalézám já však slov,
ale hladit tebe lásko celou,
to přání bych snad míti moh.

Popřát ti chci klidné spaní,
rád šel bych s tebou na kutě,
tam líbal tě až do svítání,
a říkal "miluji tě".
Autor bobi bobie, 10.10.2007
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Borecká, Kittie M. Comma, s.e.n
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké,to by jistě ocenilo mnoho žen:-)Teda,alespoň myslím:-)

20.11.2007 14:49:00 | Replix

To by bylo příjemné.

12.10.2007 08:16:00 | s.e.n

Jasně, neváhej a uskutečňuj! Život utíká...

10.10.2007 14:13:00 | kliďaska

Uskutečni svá přání... ;-)

10.10.2007 10:18:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí