Miluji...

Miluji...

Anotace: Když někdo miluje víc, než je zdrávo...

Nechci jíst a nechci spát,
Z nenávisti prášky si brát,
Vodku z lahve nasávat,
Nechci si neustále lhát,
Že strnule nezůstaneš stát,
Chci samou láskou tě objímat,
A nebudeš si se mnou znovu hrát,
Srdce z těla mi sadisticky rvát,
Že zbožňuješ jiné musím sledovat,
Když tě vidím, nechci umírat,
Už aby nastal ten zvrat,
Po kterém budeš mě mít rád,
Touhou po tobě musím tát,
Všechno ve mně chce řvát,
Vím, že se chceš mi smát,
Hledám na tobě poslední klad,
Plazíš se po mě jak jedovatý had,
Přestaň se mi ve snech zjevovat,
Lásko, já už tě nechci milovat!!!
Autor BlueBird, 10.10.2007
Přečteno 484x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., blue, pejrak, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zamilovat se a milovat je tak snadné, ale odmilovat, přestat milovat je téměř nemožné... pro někoho otřepaná fráze, ale stále pravdivá.

20.01.2009 09:56:00 | NikitaNikaT.

bolavé a přitom krásné poznání!

15.01.2009 03:33:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí