Je láska jako tvoje vlasy??

Je láska jako tvoje vlasy??

Anotace: O vlasy se pečuje jako o lásku jenže i vlasy potřebuji někdy holiče...

Jsi jako krůpěj rosy
Jsi zlato co dnes se nosí
Jsi jako vločka sněhová
Jsi jako kulička duhová.

Měsíční paprsek na hladině jezera se třpytí
mé srdce Tě volá a já musím jíti,
za tebou...

Chtěl bych mávat křídly
jako motýl na louce
prolétnout se
shlédnout zemi plnou květin
padnout s tebou do voňavých peřin.

Proč ptám se proč,
proč jen
přát si není splnit si sen
proč je prázdný
bez tebe tento den

V hlouby duše já znám odpověď
ne není mi milá,
jen se obracím
sám do nitra srdce
kdo mi dnes pomůže?

Jest láska není pro každého
není na věčné časy,
je láska jako tvoje vlasy??
Krásné jsou, ale pečovat o ně se musí
tak jako o lásku o tvoji duši.

Chci si s tebou hrát,
hrou co není pro děti
hrou co žádá si i oběti.

Jít dál bez lásky?
Sejit se až tvá krásná tvář
bude mít vrásky?
Ne jen ne ti můžu říci
jsi sen jsi jak dítě spící.

Moudrost starých mudrců
Vráti se zpět do této doby
Jsi stále sen
jsi anděl bez podoby.
Autor Rbb, 11.10.2007
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

to je tak pěkné, včera jsem to nečetla až teď :-)

12.10.2007 07:26:00 | -------------

Chyby mě teda dost rušily a rytmus podobný jízdě začátečníka autoškoly taky ;o(

Opakující se myšlenky to taky moc neumocnily.

Jako báseň lásky-vyznání nezaujala.

11.10.2007 11:28:00 | Sue A.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí