Taková to byla láska.....

Taková to byla láska.....

Anotace: Znáte to........z velké lásky je.......

Taková to byla láska a je konec,
a to ani nezazvonil zvonec.

Taková to byla láska a vše je fuč,
tos byl ty kdo vytáhl nůž.

Taková to byla láska a vše je prázdné,
a já si říkala jak to bylo krásné.

Taková to byla láska a teď mě nenávidsíš,
nemusíš to skrývat,víš?

Taková to byla láska a je se vším ÁMEN,
je to jako by mi na srdce spadl kámen.

Nemůžu dýchat!
Nemůžu se soustředit!
Nemůžu myslet!
Nemůžu spát!
Nikdo mi neřekne mám Tě rád!
Nemůžu žíííííííííííííííííít!
Autor Dušekteráztroskotává, 11.10.2007
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: bliker
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí