včera bych ji pojmenovala jinak /a zítra taky/

včera bych ji pojmenovala jinak /a zítra taky/

Anotace: ...nikdy víc

vzbouřený víly odešly
se skloněnou hlavou
/zraněný časem/

"Nashledanou příště"

slzavě černý kruhy pod očima
patřící řasence zapomenutý na umyvadle
dáváj´ podvečeru nový rozměr...

"Jste všechny stejný"

zelená srdce lípy
padající k zemi
/roztrhaná na tisíce drobných "sbohem a už nikdy víc"/

vracíš se mi ve snech
/v těch,co přicházej´o hodinách fyziky/

"sbohem a..."
Autor ztracená, 11.10.2007
Přečteno 400x
Tipy 6
Poslední tipující: RustyHalloes, už ne pernikova princezna, Eviscerate, mattoni.uz.neni, Pilous
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí