druhého října

druhého října

Anotace: pro mojí lásenku. Hodnoťte please

osumnáct let života
jsem šel v jedné cestě
samé zklamání
a já věděl jsem jistě
že se to nezmění
že budu do smrti trpět
že srdce mi zkamění
jen že teď
vše beru zpět
ta zeď
za kterou nevěděl jsem co je
se rozpadla
já spatřil jsem světlo
a ty jsi tam stála
krásně se smála
ten den se zaryl
do mého srdce
jako by to byl
den co můj život tvoří
jako bych plaval v moři
a tam jen jeden ostrov
já pojmenoval jsem ho láska
vylezl jsem na něj
lásko srdíčko mi praská
nechci už nikdy plavat
nechci s něj slézt
chci jen tebou se nechat vézt
chci jen tebe milovat
ten den řekla jsi
co na vždy
budu mít ve své duší
řekla jsi miluji tě
a já vím že nikdo netuší
ják já miluji tebe
každou noc se mi o tobě zdá
a já??
jsem nejšťastnější
děkuji za to že jsi
Lásko MILUJI TĚ
Autor Mirusek, 11.10.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí