Kdo poradí?

Kdo poradí?

Anotace: ...

Potkal jsem dívku
s vlasy barvy medu.
V očích zbytky pláče
pomoci jí nedovedu.

Potkal jsem dívku
co má dělat se ptá.
Za radu solidní
kapku poslední dá.

Potkal jsem dívku
rozchodem raněnou.
Životem se potácí
s duší ztrápenou.

Potkal jsem dívku
vrážela do lidí.
Na cestu před sebou
pro slzy nevidí.

Potkal jsem dívku
neví kudy a kam.
Osud její ovlivním
do mapy se podívám.

Potkal jsem dívku
kolem se rozhlíží.
Znovu to zkusit chce
nevnímá že si ublíží.

Potkal jsem dívku
s vlasy barvy medu.
V očích zbytky pláče
pomoci jí nedovedu...
Autor Modrý Adept, 26.05.2005
Přečteno 609x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí