Zbyly nám vzpomínky

Zbyly nám vzpomínky

Anotace: Vlčímu šamanovi - snad poslední....

Vracíš věci s láskou dané,
čekám jen, co dál se stane,
vrátíš srdce, vrátíš rok?
Ne, drahý pane, dál ni krok.
Nech si vše u sebe,
nechci nic zpět,
bylo to pro tebe,
byls celý můj svět…
Odešels - nech to být,
nemaž nám vzpomínky,
budem od sebe žít,
roztavils prstýnky…
Máš lásku jinou,
hodně štěstí přeji,
mě jiní k sobě vinou
a city se smějí…
Nech to být, Tuláku,
neřeš to víc,
zbyly nám vzpomínky,
a víc už nic….
Autor Temeraire, 12.10.2007
Přečteno 426x
Tipy 11
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Game, niky x), WWW, kavec, smudlinek, Zasesevracímkpřezdívcezorik, Bůchví...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

zajímave dílko

01.08.2009 18:04:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí