Snad ještě čekám

Snad ještě čekám

Anotace: Zas nemůžu spát...

Tak zase další zklamání...
Čemu se divím ?
Vždyť už se známe.
Jsme dlouhé roky dobří známí,
ale to, že se potkáme
právě teď a právě tady...

Já znovu dělám stejnou chybu
- mám příliš velké naděje.
A potom – jako na houpačce
- rána do srdce hlubší je.

Čekám dopis, tedy čekala jsem.
Dopis – jak jinak – od Tebe.
A svou schránku leštila jsem,
i 2x denně o sebe.

A přitom častém otírání,
člověk neujde rozedrání
srdce na hadry a na cáry.
Bez Tebe jednomu vytráví.

Ono být takhle pošetilá
v mém věku,
a navíc toužit po člověku,
možná vysněném v představách...
To už rozum stát zůstává.

I já se stydím, co to dělám.
Navzdory- silně rozechvělá,
vyhlížím známou tvář.
Naděje zatím neumřela !

Jen pro Tebe krásná celá,
volám:
Tak už mě miluj, ten čas je náš.
Autor spare, 12.10.2007
Přečteno 471x
Tipy 7
Poslední tipující: jiljovský, Chancer, cevert, klajusenka, Monsignore
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Psát "moderně" je rychlé a snadné,
jenže zároveň neosobní a sterilní.
Kde jsou ty časy, kdy pání dostávali,
psaníčka s vůní svojí lásky...
a dámy líbaly vroucně jeho pevný rukopis.
Teď se párkrát klikne, a je po romantice.

15.10.2007 14:20:00 | spare

Ano, dneska se všechno řeší tak snadno a rychle, samá elektrotechnika...
Říkáš, že naděje zatím neumřela-tak já ti přeju,aby nezhynula nikdy!

14.10.2007 14:48:00 | Chancer

krásná - ST. Už ani nevím, kdy jsem psal dopis, samý maily a sms a to je špatně...

12.10.2007 17:54:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí