Ledová královna...

Ledová královna...

Anotace: ...

Do údolí mlha padla,
zhasly lampióny.
Krajina kolem zchladla,
ztichly už i amplióny.

Ztichly ptáci ve větvích,
jejich křídel šum.
Z nebe se začal snášet sníh,
došly verše básníkům.

Ustalo milenců libání
a něžné švitoření.
Zastavilo se každé milování.
Každý měl pocit,že láska není...

Jsem ledová královna.
Na hlavě korunu,v rukou žezlo.
Má moc je čarovná
- zmrazila jsem,co do cesty mi vlezlo...
Autor Písklátko, 12.10.2007
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: kliďaska, Sandra_T
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí