Zase..

Zase..

Anotace: Bez anotace

V očích zaznívá píseň slz,
Jejichž dotek mi opět smáčí tvář,
Zatímco v srdci probodnutém skrz
Zas dohasíná lásky zář

Ruce, jimiž protéká to zvláštní chvění,
Mne odmítají poslouchat
A mysl ztrápená, tak dlouho oddána jen snění,
Sama sebe přestává už omlouvat

Pohroužen do temnot dál žít musím
I když narazil jsem na pavučinu stínů
Do níž zapletl jsem se a v níž se dusím
Nesoucí dál životem svou vlastní vinu
Autor Pavel Kučera, 12.10.2007
Přečteno 482x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Erion Fate, Sigurd II.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi ...hodně :-)

30.10.2007 19:57:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí