Dvě duše

Dvě duše

Anotace: Byla mu přislíbena a on přesto odešel, aby se mohl vrátit..

Oheň vesele praskal a plál
Muže v kápi, však studil, než hřál
Nikdy nepoznal pravou lásku ženy
Kolem srdce vystavěl ledové stěny

Za městem spatřila oheň plát
Nocí šla tím směrem; srdce chtělo se smát
Zůstala skryta kousek od muže v kápi
Viděla smutné oči, co neumí lhát či trápit

Když spatřil ji stát za stromem
Hleděl na ni s nesmělým úsměvem
Marina vyšla mu vstříc, oči jí plály
Proč jen se nepotkaly někde v dáli?

Poznala muže, jemuž ji zaslíbili
Odešel tehdy, jeho rty ji jen jedinkrát políbily
I on poznal sladkou dívku z mládí
Její tělo ho nevýslovně svádí

Objal ji v divokém polibku
Jejich ruce činily na druhém prohlídku
Dvě těla v jedno splynula
Jejich duše i s nimi šťastně usnula
Autor Santinan Black, 12.10.2007
Přečteno 455x
Tipy 6
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Sana.sorrow, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:o)

12.10.2007 14:45:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí