vzpominej

vzpominej

Anotace: no nevim jestli je to povedeny..ale piste komentare..at vim jak se zlepsit..:)

vzpominej, jaky to bylo
když mi dva..no, bylo nam milo
vzpominej, jak sme se smali
hrali dovadeli, promlouvali

ja vzpominam, jak ses na me dival
vzpominam,jak ses usmival
vpozminam a nechci zapomenout.

I když hřmí, mraky mračí se
spolu nám všechno zlé ztratí se
jsem tu vedle tebe
jsme tu jen my dva
a nikdo vice

tak miluj me, a zustan se mnou
ja mam te rada a vzdyt jsem tvou jedinou
a ty muj jsi , jediny, Dokonaly.
Autor klajusenka, 12.10.2007
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Já Esther Ruth, qpal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm trošku mi tam někde chybí háčky čárky...=)

13.10.2007 16:26:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí