Voníš mi

Voníš mi

Anotace: Všemi smysly chci Tě mít.Už se nebojím...

Voníš mi, miláčku,
svojí kůží,
dech se úží.

CHCI TĚ TEĎ.

Ráda se koukám
na Tvé vlasy,
zapletly se s mými asi

CHTĚLY SI ROZUMĚT

Miluju Tvou chuť,
od tabáku prsty, od vína,
to, a mnohem víc, můj jazyk zajímá

CHCI OCHUTNAT A HNED

Žádám si Tvé svaly,
v extázi slabosti
umučena k radosti

TVÁ TVRDOST SLADKÝ MED

V doušcích Tě piju, a nemám dost,
je to má chtěná závislost

JAK BY TO BYLO NAPOSLED

Výbuchem vášně nám zmizel svět...
Autor spare, 12.10.2007
Přečteno 669x
Tipy 8
Poslední tipující: jiljovský, Chancer, kaaamiiii, forget-me-not, Jean89, Monsignore
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Díky ! Jen aby měl někdo chuť.

15.10.2007 14:21:00 | spare

:-)

14.10.2007 15:06:00 | Chancer

no ta je....ta je prostě k sežrání:-)

12.10.2007 19:30:00 | Monsignore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí