Beze snů

Beze snů

Anotace: jsou to asi moje pocity...možná se to i někomu bude líbit..tak klidně komentujte.Jsem zvědavá:)

Noc už upředla své temné sítě
už po třetí odbíjí kostelní zvon
tma svírá mně tak nelítostně,tak krutě
čekám až utichne ten děsivý tón

Ticho hučící jako Niagára
drásá mi uši,mysl,celé tělo
a krásná mrtvá děva na márách
její srdce Tvým střepem proletělo

Již nikdy nepocítí slunce zář
co z tvých dlaní sálalo
ty ruce,co něžně hladili její tvář
a po kterých srdce zoufale volalo

Teď už jen mrtvo,ticho a chlad
v horoucím srdci se bolest s beznadějí skrývá
v hrobě pokoje bude mít snad
další probdělá noc,už zase svítá
Autor Zirka, 12.10.2007
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: simsa, Danina~2, klajusenka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolí...a jak..ale jinak to asi nejde :o)

15.10.2007 22:07:00 | Zirka

Láska bolí viď?

15.10.2007 12:18:00 | simsa

kráásnnyy..až možná ten konec je takovej nezvucnej.:) ale krásna pointa ;))

13.10.2007 16:17:00 | klajusenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí