Kdo?

Kdo?

Anotace: ...

Kdo mi říkal, že má mě rád?
Kdo chtěl být víc než kamarád?
Kdo mi dal pusu na mé rty?
Nevzpomínáš si? Byls to ty!
Pak jsi mi napsal, že chceš být jen kamarád..
Proč jsi mi lhal, že mě máš moc rád??
Autor Trinny, 13.10.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí