Má lásko přijdeš?

Má lásko přijdeš?

Anotace: Jen tak pro radost:o)

Tichounce toulám se lesem,
kráčím si s lucernou,
vzduch voní vřesem,
a na mýtince světlušky mi spočinou.

Mám tady s tebou při měsíčku schůzku,
sednu si do trávy
kolem to ševelí, mačkám si blůzku,
nade mnou nebe s hvězdami.

Má lásko, přijdeš?
Nejsi jen můj sen?
jež mi tiše na polštář
položil nový den?

Už zdálky vidím tebe, tvojí tvář,
kráčíš tmou, zvláštně se usmíváš,
kolem z lucerny tvé svatozář,
pak "lásko má, já rád tě mám" mi pošeptáš.

A ráno, sluníčko noc vyhání,
skláníš se: "lásko nezmeškej to svítání."
Tichounce probírá mě ze spaní,
jak princeznu tvé slastné líbání.
Autor Sunny, 26.05.2005
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo. S úsměvem 100*

20.05.2006 15:20:00 | Roko

Zvláštní jak střídáš ty super pasáže a celý strofy s něčím vyloženě slabým. Hmmm... popřemýšlím o tom. Pošlu si a rozeberu.

16.11.2005 22:58:00 | MATT

já jsem si před chvílí vyplakal všechny slzy a teď už nemůžou ven...jinak bych zas brečel...

26.10.2005 22:51:00 | sköld

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí