...Věděla jsem to...

...Věděla jsem to...

Anotace: newím jestli to pochopíte(snad pochopíte)

Vysnila jsem si Tě
nás...
lásku...
naši lásku...

věděla jsem že to nepůjde
( nebo nevěděla? )

Bodala jsem si trny do srdce
dobrovolně
věděla jsem to

a přesto mě to nezadrželo
i když jsem věděla
co mě čeká

( tak jako slavík do růže svůj život dal
- zbytečně )

spřeházený slova na papíře
----
nechápete
já sama nechápu
ale vím
věděla jsem

....smrt je zbytečná....

stenjně můj Romeo
nezemřeme spolu

- tak bych si to přála...

Jsi cínový vojáček,
kterého nespolkla ryba
a který zůstal ležet na dně.

Nakonec si malá baletka vzala starého šaška.

-------
filozofuju
nad hrnkem starýho kafe

Chtěla bych se utopit
v poušti,
zemřít na přeplnění
životem...

Sakra!

( hrnek je na tisíc a jeden kousek )

Už nefilozofuju,
už nejsem...
věděla jsem to...
Autor Sukuba, 13.10.2007
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Sajurii, Loudilka, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mi moc líbí...nacházím v ní některé věci co mi jdou blízko...

01.11.2007 17:33:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí