Blázni

Blázni

Anotace: sice uz jsem nejake basnicky napsala ale tohle moje prvni,kterou jsem se odvazila uverejnit,tak budu vdecna za kazdy komentik,dik

Existují dva blázni,
kteří nedokáží být jeden bez druhého
neudělají žádné rozhodnutí
aniž bys se nezeptal jeden toho druhého.
Hodně jim na sobě záleží,
bohužel stačí udělat jednu malou chybičku
a vše se změní,ale nikdo neví
jestli k dobrému nebo k zlému.

Pokud jeden raní druhého nedůvěrou a nevěrností
vše krásné zmizí a nastane velká změna.
Oba blázny postihne krutý boj.
Boj na život a na smrt,
boj, který rozhodne nad jejich osudem
Kdo z nich zvítězí?
Kdo z nich podlehne pokušení vrátit vše zpět?
Jestliže si odpustí,
budou opět dva blázni šťastní?

Pokud ano, může se opět stát,
že se to bude celé opakovat.
Znovu zažíjí tu bolest ten boj.
Jestliže to chtějí podstoupit
nic jim v tom nezabrání
ani rady druhých!

Ta chvíle nastane zase,
dva blázni se rozejdou,
každý půjde cestou svou.
Proč?
Protože jeden z nich tu druhou šanci promarnil
a třetí nedostal
a musí hledat dál.
Hledat jiného blázna...
... tentö kolotoč se stále opakuje.
Opakuje se s dalšími blázny,
kteří se stali obětmi lásky!
Autor havlza, 13.10.2007
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Frank traxx
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezké a výstižné skoro jako můj příběh

14.10.2007 14:43:00 | Frank traxx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí