Řekni mi,lásko...

Řekni mi,lásko...

Anotace: trochu smutno,trochu nuda...po dlouhý době zase nový dílko...

Do mých dlaní padají slzy,
srdce mé zdobí několik ran,
řekni mi,lásko,proč tak brzy
zůstali jsme zase každý sám?

Je snad napsáno v knize osudu,
že my dva spolu nemůžeme být?
Je to hrozné,že už s tebou nebudu
a zbyde mi o nás dvou jenom snít.

Řekni mi,lásko,co se stalo,
že moje srdce zas pokryl led?
Těch krásných chvil s tebou bylo málo,
škoda,že už to nemůžeme vrátit zpět.
Autor andynka.n, 13.10.2007
Přečteno 495x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, carodejka, Gregy, niky x)
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky:)

16.10.2007 15:02:00 | andynka.n

Moc hezke ... plne citůůů

15.10.2007 22:08:00 | carodejka

Oceňuji křičící název a výbornou první sloku. Cosi se mě dotklo.

13.10.2007 23:03:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí