Peřiny lásky

Peřiny lásky

Anotace: ...jen tak...

Pod polštář z mlhy,
chtěla bych ukrýt kus tvé něhy.
Realitu skrýt za krásné sny,
žít jen sladkými dny.

Pod peřinu Tvých snů,
ukryji lásku mých dnů.
Všechnu svou lásku Ti dám,
nikdy už nebudeš sám.

Zakryjme se lásko spolu,
peřinou plnou lásky.
Na polštář z něhy,
položíme své vlásky.
Budeme spolu v obětí
tou něžnou obětí
kruté lásky…!
Autor NDDM, 13.10.2007
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí