Tak mě už vymaž!!

Tak mě už vymaž!!

Anotace: ..už si nechci dávat naději, protože ta už stejně nikdy nebude... tak prosím a smazání ze života...

.....................................................
...............

Vymaž si mě z kalendáře..
Mé jmeniny
I narozeniny..

Vymaž si mé rudé tváře..
Z tvých snů
A ze dnů.

Vymaž si mé dlouhé vlasy..
Jejich vůni medovou,
Mangovou i březovou.

Vymaž si mé husté řasy..
Vzhlížející do nebe
Mrkající na tebe.

Vymaž si můj zvláštní smích
Který tě též rozesmál
A u srdce chvíli hřál.

Vymaž si mě ze dnů tvých
Mé těsné objetí
I vzplanutí.

Vymaž mě tak nesmělou
V područí
I náruči.

Vymaž si mě prostě celou
Ze života svýho
Prokletýho.
.......................................................
...
Autor Jean89, 13.10.2007
Přečteno 437x
Tipy 6
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Duhová, blue, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naděje je vždycky

18.10.2007 02:15:00 | blue

Objetí...

13.10.2007 22:14:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí