"vztah"

"vztah"

Anotace: Muž a žena .. Prožijí chvíle zamilovanosti.. Žijí jeden pro druhého.. Až do chvíle, kdy jemuz dojde, že dokáže být bez Ní.. Ochutnal Jí a jeho zájem pominul..zamilovanost se vytratila.. Chce, ale žít dál, avšak bez ní.. Ona se zhroutí..Zradil j

poznali se, byl to hezký pár

byli spolu chvíli

pak snesla mu ten největší dar

když o společné budoucnosti snili

žil pro ni, byť se bál

když byl s ní! a chtěl jít ještě dál

tehdy když ucítil její půvab v pokoji

Když ji položil na lůžko ve zbroji

když ucítil její nevinnost, když mohl být první

zabil lásku pro marnivost, když vnikal do ní

už ta chvíle plná citu, ta chvíle plná vášně

v jejím bytu, cítil, že je jim krásně


Krása lásky ta síla sexu

milování bez durexu..

oba prožívali ty nejhezčí chvíle

oba stále chtěli pokračovat v započatém díle


A tak milovali se až do rána

veškerá zlost byla z lůžka vyhnána

bylo místo jen pro ně dva

byla to však jen krásná hra


I přišlo mnoho nocí mnoho dnů

on byl už bez emocí však ještě pln snů

ona v nich však nebyla

tahle láska skončila ...

Pak přišla bolest utrpení

Ohněm křest, konec veškerého snění

Konec lásky, konec citů

Přirostli vrásky. Konec schůzkám v jejím bytu...
Autor Jan Střelec, 06.09.2004
Přečteno 893x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí