Tak povídej mi o pláči

Tak povídej mi o pláči

Anotace: ...

Povídej mi o pláči,
když srdce tvé puká,
však tak málo stačí,
aby ukončila tvá muka.

Jedno obětí,
jedno pohlazení,
jeden polibek,
hned vše se změní.

Povídej mi o pláči,
když srdce tvé září,
kapesník tvůj sladce smočí,
slzy štěstí na tváři.

Pohltila tvou mysl,
(nemyslíš na nic jiného).
Pohltila tvé srdce,
(cítíš jí, ne sebe samého).

Tak povídej mi o pláči,
stále sytíš mě jím,
chci ho víc a víc,
jsem tvůj temný stín.

Láká mne bolest,
strach a nenávist.
Jsem Paní Zla,
Tak smoč tento list.

Když píšeš své řádky,
a slzy tvé kapou,
chtěl bys to vše zpátky,
lásku aspoň malou.

Tak,
povídej mi o pláči.
Povídej,
a nikdy neskonči.
Autor marty..., 13.10.2007
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Tvůj kamarád Kodein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po basnickem provedeni je toto dosti slabe.....moc si z toho nepamatuju....jen to ze v tom bylo velice emoci....a to je dobre...

14.10.2007 10:36:00 | UNDEAD

Zklamání + láska = 1000%smutek žal a pláč...
..jako bych se v tom viděl :'(

13.10.2007 23:23:00 | Tvůj kamarád Kodein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí