...A je tu další den...

...A je tu další den...

Anotace: .............

A je tu další den
za oknem starý splín
ve spánku bezesném
i Tobě odpouštím.

V barvách duhy se rozpíjím
bubnuji paličkami lásky
na kusy srdce své rozbíjím
pomalu stříhám si vlásky.

...Nepoznáš mě...

Do víru vzpomínek stažena
objímám svá nahá kolena
fotka tvá v koši je skrčená
usínám slzami zastřena.

A je tu další den
nevěřím že jsem se dokázala probudit
Jsem jiná a přece stejná jsem
jen Tobě už zvládnu vše odpustit.

( a přece Ti to nikdy nezapomenu )

Ztracená v nostalgii citů
opovrhována láskou
toužím po měsíčním svitu
zůstávím prohranou sázkou.

...Sázkou na lásku...
Autor Sukuba, 13.10.2007
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na lásku nesázej, radši se rychle dej na útěk od citů - k muži, jenž stojí tu a chce tě mít celou, má myšlénku smělou!

13.10.2007 23:37:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí