Teď

Teď

Anotace: smutnější než smutná

Teď je Ti hůř než mě
cítím to
v duchu voláš mě
a bolí to
teď je Ti hůř než mě
já to vím
nebraň se
nelituj,
že Tě opouštím.
Teď je Ti hůř než mě
nejsem už...
neplač
a nevolej
nekřič a odčaruj
duši mou...
Šla do nebe
napřed...
a bez Tebe.
Autor Stanya, 13.10.2007
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař, Barunka=o)
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí