Boj o lásku

Boj o lásku

Anotace: no spíš bych to asi měla dát do smutných...ale o lásce to tam taky je...protože...ta je skoro ve všem...

Ručička krájí už půl hodinového koláče
ten kdo ho znal teď vzpomene a zapláče.
NE-plakat nesmíme-on měl rád smích..
tak proč ten jeho smích tak náhle ztich??

Rozhodl se opustit tento krutý svět
napsal dopis poslední,přidal drobný květ
V tom dopise stálo,že žít nechce dál
boj o svoji lásku, že už dávno vzdal...

Ta o kterou usiloval se s pláčem hroutí k zemi..
vzlyká a ptá se proč..duši má zaplavenou emocemi.
"Proč neřekls mi že mě miluješ?
Vždyť já tě taky tajně milovala,
však bála se, že mě odmítneš...."
-je pozdě aby litovala..

A tak nešťastná láska
zas jeden život zmařila,
zbyla jen černá páska..
kéž jeho duše by ožila...
Autor kaaamiiii, 14.10.2007
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Natálie T.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm... dobrý... krutý, ale dobrý... ale láska je už taková - krutá...

19.10.2007 10:48:00 | Natálie T.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí