Trápení

Trápení

Anotace: ...

Hrozně to bolí, víš to?
Těžko se hojí, chápeš to?
Slzy jen tečou, znáš to?
Ty vždy utečou, vidíš to?
Jen bolest zůstává,
ticho tu nastává,
sem tam je slyšet
mé slzy pršet.
Hrozně se trápím, chceš vědět proč?
Tu bolest zmlátím, teď už víš proč?
Miluji tě a nenávidím,
všem párům tiše závidím..
teď už mě chápeš?
Autor Trinny, 14.10.2007
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí