Růžičko

Růžičko

Anotace: Přirovnání k růži

Záříš do tmy,
růžičko červená,
olníš lidem sny,
jsi nádherná!

Jsi jako obláček na nebi,
prozářený slunečním svitem,
jsi vůně na zemi,
která prostupuje mi bytem.

Růžičko,
nechám tě kvést,
růžičko,
hlavu smíš mi plést.
Autor volatilis®, 14.10.2007
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí