Nebe a ty

Nebe a ty

Anotace: Zamilovana basnička..jestli se tomu da tak říkat

Nebe a ty

Když večer koukám na nebe,
vzpomenu si na tebe.
Na tvoje vlasy,které vždy krásně voní.
Na tvoje oči, jenž nikdy slzu neuroní.
Na tvůj úsměv, který ti tak moc sluší.
Na tvůj hlas, který se líbezně nese do mých uší.
Na tvé vtipy, jenž vždy rozesmějí mne.
Na tvé ruce, které spojily se v mé.
To vše připomíná mi blankytné nebe.
Miluji tě..tebe..jen tebe
Autor Denule, 14.10.2007
Přečteno 560x
Tipy 2
Poslední tipující: Padající listí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Je to moc hezký.

14.10.2007 13:25:00 | hańula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí