NO COMENT....

NO COMENT....

Anotace: nechci sem psát nic nevim co bych měla psát...můj život je totálně zkur....:(

proč nemůžu zapomenout bez tebe být,
miluju tě už můžu jen snít!

nikdy nechtěla jsem tě ztratit a ani ti ublížit,
k čemu jsou slova když nemůžu se k tobě přiblížit!

Ty si mě opustil a ted sám chceš být,
že jsi mi odpustil, jsou kecy a ty chceš odejít!
á bez tebe nedokážu být,
nechci a nemůžu bez tebe žít!

šanci druhou ty mi prostě nedáš,
pořád dokola se na mě hneváš....
tak mi to odpust nevim co víc říct...
ŽE MILUJU TĚ KŘIČIM Z PLNEJCH PLIC!!!
Autor Deniska, 14.10.2007
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, Game
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně klid-není jediný na světě.I když si to myslíš.
Patříte-li k sobě -vrátí se sám,když to už nebudeš čekat.

14.10.2007 17:53:00 | s.e.n

Tak tohle je ze srdce... věř, zase bude líp!

14.10.2007 16:47:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí