přes tvou bolest...

přes tvou bolest...

Anotace: je nevidí :(

Kapka spadla do sklenky od vína,

do prázdné skleničky, jsi nevinná.

ve víně tekutina z žil tvých nezmizí,

a už vůbec né z očí.

Jsi neviditelná,

přehlíží tě všichni,

jen tvůj odraz v zrcadle,

je důkazem tvé existence.

Protože ty se v něm vidíš.

Zrazená, samotná a se drahokami v očích,

akorát že...

přes tvou bolest a slzy je nikdo nevidí.

Jaká škoda...
Autor Vell, 14.10.2007
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Game, Iwetta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí