Miluju Tě nadevše...

Miluju Tě nadevše...

Anotace: Pro kluka kterýho moc miluju...a doufám,že i on mě...

Miluju Tě,
jen ty jsi láska má, tak něžná, vzrušující,
jediná, miluju Tě stále víc,
každý den toužím stokrát ti to říct,
že jen s tebou lásku prožívám
a stvým jménem na rtech
vstávám i usínám.
Miluji Tě! Tak nenechávej mne už
samotnou, přijď a do svých dlaní vezmi
ruku mou bez tebe se mé srdce souží,
zašeptám ti do ouška, po čem toužím
a jak moc tě miluji...
Autor Janul-ka, 14.10.2007
Přečteno 1010x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Hops
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

Pěkná, zamilovaná ... jj, máš krásná léta, ráda na ně vzpomínám.

30.11.2007 23:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí