...Krabice zmačkaných citů...

...Krabice zmačkaných citů...

Anotace: ...trochu mižmaž ale snad se vyznáte...zpřeházeny myšlenky na papíře,to je moje:-D

Lízátko...
Místo dotyku tvých rtů

- stupidní náhrada

______________________

Tvoje mlčení
Tvoje nevyslovené myšlenky
Tvoje nenapsané řádky
( z nichž píšu kroniku bolesti )
schovávám do přihrádky...

a nalepím štítek ZTRACENO V NICOTĚ

Trochu něžného citu
na oběd
NEMÁM
Zůstala jen kaše ze samoty
od včera

Miluji
- miluji???
Tohle tam taky schovám...

Jestli se pro to někdy zastavíš
- pro tu krabici zmačkaných citů
najdeš tam i tyhle nevyslovený slovíčka
Autor Sukuba, 14.10.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale jo, mně se líbí..:))

14.10.2007 21:46:00 | medojed

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí