Doufám a sním

Doufám a sním

Anotace: To si musíte přečíst... to nejde takhle pospsat...

Jednoho dne na jaře
když všechno kolem kvete
kvete vše, kveteš i ty
červenají se ti tváře

Když podívám se ti do očí
u srdce to cítím a vím
možná jen doufám
možná jen sním
snad cítíš to také
Autor Groovísek, 14.10.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí