Rouhej se dál

Rouhej se dál

Anotace: tak jsem zase včera něco vytvořila...

Co se stalo rouhačům a kacířům
co se stane člověku
když v bytosti druhé
lásku zadusí

upálí ho snad?

Rouháš se ty
když odmítáš něco tak čistého
jako je má láska

Tím kacířem jsi zase ty
když mučíš mě,co jiného
kéž by mi duše praskla

Teď soudce budu já
a ty se budeš kát
a hranici postavím ti já
a na nic už se nebudu ptát

Žíznivé plameny
pohltí tvé hříšné tělo
a na hrobě kameny
co tlačí na tvé čelo

Srdce mi shořelo
s tebou na hranici
mně to víc bolelo
tys necítil nic
Autor Zirka, 14.10.2007
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: simsa, xavian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to už je asi dlaší stadium toho,jak mě to bolí...:(

15.10.2007 22:18:00 | Zirka

Ou ...podivná láska...

15.10.2007 12:15:00 | simsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí