Poslední prosba

Poslední prosba

Anotace: řekla bych,že láaka dělá z každýho blbce...a nejvíc ze mně...

Lásko
Projdi se bosýma nohama
po střepech naší lásky
vážení,uzavírejte sázky
kam já došla s prosbama

Slyšíš,jak šeptá mech
o hvězdách v očích
a na rtech sníh
vyznání na šedých zdech

Řeka laská svoje břehy
hladí je a líbá
tak kde se stala chyba
Lásko
vrať ty chvíle něhy
Autor Zirka, 14.10.2007
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Andee, simsa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozdě plakat nad rozlitým...s prosbami na lásku? Ale kdež...

15.10.2007 12:17:00 | simsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí