Tvé rty voněly jahodami

Tvé rty voněly jahodami

Anotace: Vzpomínka

Mezi životem a snem,
v pokoji setmělém,
na lavici před soudem,
zpovídám se ze své lásky

Tvůj zvonivý smích, slyším zas
Závoj Tvé vůně je tu zas,
stín přivřených řas
a na víčkách prach velkoměst

všechno smyl

Kdo jsem, říkám si
Čím jsem vlastně chtěl být?

Nevím už

A v dálce křičí děti,
rádio hlásí zprávy,
že cirkus bude tady

Cirkus? Podzim je tady

A vánoce budou zas
Tvoje vlasy budou jiné
a na záhybech Tvých dlouhých řas,
už nebude sníh

Zavírám po druhé oči
a jsem kluk co chtěl být včas,
u všeho co voní láskou, bunzínem a Tebou

Jak se to mění a benzín stále stejně voní.

Pojď začneme zas a na začátku stál
jen Tvých očí jas

a Tvé rty voněly jahodami
Autor Megalo'R, 15.10.2007
Přečteno 505x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

krásné vzpomínky...

15.09.2008 01:26:00 | Caracol

Moc hezká! Umíte krásně a jemně psát a máte cit i pro jazyk, což se bohužel o každém našinci říct nedá...
Krásné jak hvězda bledá, co znovu našla svou zář!

16.07.2008 03:09:00 | Helena Buchtová

Krásné vyznání.

15.10.2007 10:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí