Košile

Košile

Anotace: ...

skrýváš se mi
pod knoflíčky
v košili

lehce jsi zvolnil
úsměvem
když jeden u krku
povolil jsi

jenom se ho dotknu
jaký asi je?
malinký, kulatý
průsvitný

a mohu
ještě jeden?
druhý ..
a třetí..

rozkrývám
tvou nahou hruď
upřeně se dívám
a dál už nemohu

stiskl jsi mé ruce
do pevných okovů
a já se ptám co dál
a ty povolíš

a ...
pustíš se do mých
perleťových knoflíčků
tak lehce vážně...
Autor Andee, 15.10.2007
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, xavian, Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm to je krásný začátek :)

15.10.2007 14:35:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí