smutek z rozchodu

smutek z rozchodu

Anotace: chvíle, kdy člověk ztrácí milovanou bytost a sám chce odejít za brány smrti..

Nemohu Tě pustit, nechat tě odejít.

Snažím se změnit, věř mi prosím.

Modlím se k bohu, myslím na tebe.

Nemohu tě pustit, nechat tě odejít.

Snažím se a sám sebe přemlouvám a žadoním

o tvou milost pro nás, pro mě a pro tebe.

Ve chvílích samoty myslím na tvé vlásky.

Na tvou krásnou, překrásnou tvář.

jak mocné jsou síly lásky.

Jak moc bych chtěl vidět v tvých očích zář.


Zbyly mi už jen ty chvíle.

Chvíle plné smutku a touhy.

Vidím lásku černobíle

Už mám pod očima kruhy

Strácíš se mi a já už nemám sil,

abych tě získal k sobě zpět.

Jed už proudí do mých roztoužených žil.

A já proklínám celičký svět.


Droga mi byla určena osudem.

Láska zemřela pro moje rozmary.

Ani jeden, tedy už žít nebudem.

Je pozdě na veškeré dohady.

.
.
.
---
Autor Jan Střelec, 06.09.2004
Přečteno 939x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí