Slepá láska

Slepá láska

Anotace: Láska má mnoho podob a člověk ji najde i v temnotě

Dívce úsměv usadil se ve tváři
Dvě modré oči tvář prozáří
Nesměle dotýká se trávy
Pro ni otevřely se ráje brány

Slunce políbilo plavé vlasy
Dívenka zaslechla známé hlasy
S úsměvem vyšla vstříc
Chtěla mu toho tolik říct

Viděl ji, sevřel ji v náruči
S ní ocitl se v lásky područí
Konečky prstů sjela mu po hrudi
Doufala, že ze sna se nevzbudí

On si však kladl otázky
Miloval ty letní procházky
Litoval, že nikdy ho neuvidí
Modré oči přesto naň s něhou hledí
Autor Santinan Black, 15.10.2007
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Azazen, xavian, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tva báseň je nádherná.moc dekuju za koment.

18.10.2007 09:56:00 | Azazen

:o)

15.10.2007 18:38:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí