nic pro malý kluky

nic pro malý kluky

Anotace: je to o Té noci..

Ta chvíle kdy se dvě duše

dvě těla spolu snoubí

kdy ona je v Evině rouše

když si oba lásku slíbí


Ta chvíle je mi posvátnou

Vždy když na to myslím

Když si vzpomenu na tu chvíli památnou

jen tak myslím, přemýšlím

Stalo se že z citu zrodila se láska

z lásky zrodila se vášeń

on byl krasavec ona byla kráska

Ona sebe mu dala on složil ji milostnou báseń

Vše bylo jak vždy chtěl

Měl svého miláčka svoji první dívku

svůj překrásnej sen si sněl

a pak když sfoukl svíčku

Náhle je obklopila tma

oba náhle byli jako němí

Brána byla otevřena

Stačilo jen vejít do ní


udělat první krok vejít do bran rozkoše

Láska spojí je na věky

chvíle kdy muž se stane z panoše

nic pro malý kluky
Autor Jan Střelec, 06.09.2004
Přečteno 649x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí