Kolikrát?

Kolikrát?

Anotace: Kolikrát se stalo podobných věcí?Nikdy nic neznamenaly,možná teď?Přeci?

Kolikrát řekl jsem slova miluji tě, jen tak?
Neměla žádnou váhu a skoro žádný dlouhodobý ráz,
Teď chtěl bych je říct znova, bojím se, co přijde pak...
Mám strach, že dopadnou stejně a já si zase zlomím vaz.
Kolikrát mé rty spočinuly na jiných na chvíli?
Ale nikdy nebyly ty polibky nekonečné,
někdy jsem chtěl, aby se ty chvíle vrátily,
a teď se bojím, že zas nebudou věčné.
Kolikrát, držel jsem dívčí ruku v dlani,
Jenže to nebylo od srdce a s žárem v duši,
teď myslím, pořád, myslím jenom na ni,
na tu dívku, co to, jak miluji, jenom si tuší.
Kolikrát pohladil jsem vlasy jemné a dlouhé,
ale nikdy, nebyly to vlasy dívky mého srdce,
až teď, když projel jsem lehce vlasý tvé,
zdálo se, že srdce se rozskočí, bilo prudce.
Kolikrát sevřel jsem dívku v náruči,
ale vždy utekla s láskou ztracenou,
věřím, že pravá se nikdy nerozloučí,
že vrátí se mi pokaždé s lehkou ozvěnou.
Kolikrát, já toužil jsem něco mít,
teď mám jen nejistotu, kterou vždy jsem měl,
za lásku, za pravdu směle se bít,
***,tys dívka, kterou bych tak chtěl.
Autor Dani13, 15.10.2007
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí