Prosím

Prosím

Anotace: njn, problémy...:(

Miluju to těšení
než k tobě zalehnu,
miluju tvoje zděšení
když telefon ti nezvednu.

Miluju to horký mrazení,
když letí ke mě tvoje ruka.
Miluju to sladký mazlení
a když mi srdce láskou puká.

Nesnášim když čekám u telefonu..
.. bezvýhradně..
Nesnášim když nálada mi letí dolů..
.. kvůli tobě..
Nesnášim když mi ubližuješ bez obalu..
.. a hrubě..
Nesnášim když zapomínáš, i když pomalu..
.. a slabě..
Tak to nedělej, prosím...
Autor simiii, 15.10.2007
Přečteno 596x
Tipy 3
Poslední tipující: J.Švihovský, Justýnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Překrásná. Osobní a přesto pro všechny kolem.

12.11.2007 16:05:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí