Zeď

Zeď

Anotace: o zmatku v mý hlavě

v dlaně halím tvář
když před světem se skrývám
hledám ve tmě zář
když do nocí se dívám

ještě pořád se bojím
bojím se rozhlédnout
bojím se věřit
najít jen jednu duši a té věřit?

Znova a zas
každým dnem utíká mi čas
přes černou zeď neslyším srdce hlas
znova a zas, znova a zas

utíkám před sebou
do cely zapomnění
ještě jednou, naposled
milovat, pak už jen zatracení
Autor Kordula Tomáš, 15.10.2007
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: před zkroucením, prostě Zuzana, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně Báseň.

25.10.2007 14:50:00 | prostě Zuzana

neboj se, jsi tak odvážný a makej...

16.10.2007 11:08:00 | PatriceB

Líbí se mi.

16.10.2007 00:02:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí