Rozkol

Rozkol

Anotace: pro Lucii...

Chtěl bych se umět učit
a naslouchat svým učitelům
Chtěl bych se umět opít,
abych zapoměl na své chyby
Chtěl bych se dobře poznat,
abych věděl Komu mám věřit
Chtěl bych vydělat milión a víc
a investovat do svých snů
Chtěl bych napsat báseň která vypoví vše
o všem a o všech
Chtěl bych cestovat,
abych poznal jak se kde lidé mají
chtěl bych hrát lidi a zpívat o nich
tak, aby je to pak ovlivnilo
Chtěl bych znát tolik,
abych nemusel často plakat
Ale hlavně chci Tebe
Autor Dermgen, 27.05.2005
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí