Hebké ráno...

Hebké ráno...

Anotace: Asi takhle vypadají moje rána, když se probudím, zakleštěnej do své přítelkyně..

...Uvrhni své drahokamy v tmu
když rty otírám rosu ze tvých...
Jsi inkarnace mých mléčných snů
tající v dlani jak vlhký sníh

Rozmanitě krásná jako duha
vzhlížíš koupelí orosena
ve vlasech jen sama zlatá stuha
je-jak vždy i já-okouzlena
něžnou vůní tvého těla...

Již při probuzení slunce svitu
zbarvíš denní barvy sytě
a i když ze snu básním o svém citu
Věř! když šeptám-Miluji tě.
Autor Faust88, 16.10.2007
Přečteno 546x
Tipy 3
Poslední tipující: Ammazonic, Jiparo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by mi tohle někdo napsal.Je to moooc nádherné!

10.11.2007 19:10:00 | havlza

Nádherné..)

16.10.2007 12:20:00 | Ammazonic

..to je kouzelné vyznání

16.10.2007 12:08:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí